Al falaky Theater April 13th at 8pm. Meet the Composer Mateu Malondra

mateu

Celebrating a world premier at the Cairo Contemporary Music Days 2014. Al falaky Theater April 13th at 8pm.
Takao Hayakutome Solo Recital.
Meet the Composer Mateu Malondra

Mateu Malondra Flaquer, moved to Barcelona where he received guitar lessons During this period, Christian de Jong and David Padrós introduced him to composition studies. In 2004 he moved to Maastricht where he studied Bachelor and Master in Music Composition at Maastricht Conservatory. He also holds a Bachelor’s degree in guitar performing from Den Haag Royal Conservatoiry .Mateu Malondra is currently a PhD candidate at Kingston University London.
He has been the recipient of several grants and awards and his compositions performed by world Leading Ensembles and Orchestras in prestigues occasions and Festivals as Donaueschinger Musiktage, Gaudeamus Muziekweek, L’Auditoride Barcelona. His pieces are published and distributed by BabelScores® and Recently, Malondra has been appointed artistic director and coordinator of the ME_MMIX Festival in Palma de Mallorca.

ماتيو ملوندرا فليكوار ، بعد إنتقاله لبرشلونة قادما من بالما لدراسة الجيتار ،حثه كلا من كريستيان د يونج و دافيد بدرس لدراسة التأليف الموسيقي.في ٢٠٠٤ إتجه إلي ماسترختليستكمل دراساته وحصوله علي دبلومة التاليف من الكونسرفتوار هناك و بكالريوس العزف علي الجيتار من الكونسرفتوار الملكي بدنهاج وحاليا ، ماتيو يسجل الدكتوراه بجامعة كنجستونت بلندن .
فاز ماتيو بالعديد من الجوائزو المنح واعماله تعزف من العديد من الأوركسترات و المجاميع العالميهفي أهم المحافل والمهرجانات ألدولية ألمتخصصه في الموسيقى المعاصرة كدوناوإيشينج وجا و ديمس ميوزيك ويك و الوديتوريو ببرشلونة . ينشر أعماله دار بابل سكور و مؤخرا رشح كمدير فني و منظم لمهرجان مي – ممكس ب بالما دي مايوركا للموسيقى الإلكترونية و التركيبات البصرية

ها نحن مره أخري نقدم عازف الفيولينه الياباني تاكاو هيا كو تومي بمؤلفا ت ماتيو ما لوندرا المؤلف الأسباني الذي أتا خصيصا لحضور مولد مؤلفته التي نفخر كمنظمين بها وهذة التطور في أيام القاهره للموسيقى المعاصرة . ليس هذة هو العمل الوحيد الذي يعزف لأول مره بالقاهرة وفي إطارالفتره الأولي للمهرجان بل هناك أعما ل أخري سوف يعلن عنها في الأيام القادمة .

تحدث لماتيوملوندرا بعد الحفل

supported,
action culltural

Takao Hyakutome is a Japanese violinist from Sapporo. Having won several prizes in international competitions during his study in Holland and Belgium, currently Takao does research on the extended violin techniques and 5 string violin, as well as works with the Antwerp based experimental contemporary music ensemble, Champ d’Action, and many other chamber music groups, and regularly premiers works for both violin solo and ensemble.

تاكاو هيا كو تومي ، عازف فيولينه من سابورو , اليابان . فاز بالعديد من الجوائز الدولية أثناء فترة دراسته بهولندا و بلجيكا. يهتم تاكاو حاليا بشكل خاص باساليب و تقنيات العزف الحديث و الفيولينه بخمس أوتار مما أدي للعمل مع مجموعة شامب دي أكشن في مدينة أنتفربن ببلجيكا و العديد من مجاميع موسيقى الحجره و تقديم أعمال تعزف لأول مره بالتعاون مع المؤلفين . تاكاو هيا كو تومي له العديد من التسجيلات بإذاعات عدة حول العالم و ضيف دائم في مهرجانات عدة حول العالم