The EECMS is represeted in the ISPA – New York Congress 2014

Another piece of great news is that Sherif El Razzaz, EECMS General Manager and Artistic Director, has been awarded a membership in the International Society for the Performing Arts (ISPA) through the British Council Legacy Program. Our Society and its aims will thus be represented in the ISPA in 2014 by one of the keenest advocates of New Music active in the Middle East today. Sherif is very much looking forward to attending the 2014 ISPA Congress in New York, connecting with international cultural workers, promoting our work, and fathoming new collaboration opportunities.

خبر آخر وهو منح السيد شريف الرزاز – المدير العام والفني للجمعية الأوروبية المصرية للموسيقى المعاصرة – العضوية في الجمعية الدولية لفنون الأداء (الإسبا) وذلك عن طريق البرنامج الخاص بالمجلس الثقافي البريطاني . وبذلك سوف تحظى جمعيتنا وأهدافها بشرف التمثيل في منظمة الإسبا ISPA في عام ٢٠١٤ وذلك بواسطة الفنان المؤيد والأشد حماساً ونشاطاً في مجال الموسيقى الجديدة والمعاصرة في يومنا هذا في الشرق الأوسط . ويتطلع السيد شريف الرزاز لحضور مؤتمر جمعية الإسبا ISPA في نيويورك في عام ٢٠١٤ والإتصال بالعاملين في المجال الثقافي الدولي ليقوم بالترويج لأعمالنا والفوز بفرص جديدة للمشاركة والتعاون في هذا المجال .